| |

EMPLOYER BRANDING #5 KEEP IT SHORT AND SWEET

[vc_row thb_full_width=”true” thb_row_padding=”true” thb_column_padding=”true”][vc_column][vc_column_text]

HOE ZORG JE DAT JOUW EMPLOYER
BRANDING VIDEOS KNALLEN!

AFLEVERING #5
HOU HET KORT EN TO THE POINT

[/vc_column_text][vc_single_image image=”22739″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Zoals met alle boodschappen is het belangrijk de focus van de luisteraar goed vast te houden. In deze tijd vol afleidingen is dit al moeilijk genoeg, zo ook met video’s, hou het lekker kort is dan ook het devies. Scheid het koren van het kaf door telkens aan je boodschap te schaven tot je een lekker compacte video hebt.

HOU HET KORT EN  WEES ORIGINEEL

Verschillende onderzoeksbureau’s op het web concluderen dat rond 2020 80% van de content op het web uit video’s zal bestaan. Je kunt natuurlijk raden dat jouw video tussen al die video’s moet opvallen. Daarnaast is het in die zee van informatie des te belangrijker dat je boodschap compact en to the point is.

De aandachtspanne van mensen is zoals gezegd erg kort en het browsen door de vele vacatures naar een passende baan is een dagtaak op zich. Kun je het je voorstellen dat je een hele dag vacatures aan het lezen bent om die ene fantastische baan te vinden? Natuurlijk heb je dit er voor over maar wat als het anders kan. Hoe verademend is het niet als je temidden van alle geschreven vacatures een toffe en compacte wervingsvideo kunt bekijken? Wie is die interessante werkgever die zich zo onderscheidend opstelt? Dat ben jij.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vergelijkbare berichten