About Douglas Robson Films

Een mooie bedrijfsfilm waarin alles samenkomt.
Die precies vertelt wie jij bent, wat je doet en wat jij in huis hebt.
Een film die tegelijkertijd echt binnenkomt bij de kijker.
Dáár draait het om bij Douglas Robson Films.

Wat ik doe

Mijn bedrijfsfilms staan als een huis. Alle details werk ik tot in de perfectie uit. De boodschap laat de kijker niet los en klinkt nog uren na. Dat maakt mij heel blij en jou uiterst tevreden.

Hoe ik dat doe

Samen hebben we het over jouw verhaal. Wie ben jij? Wat voor bedrijf heb je? Waar sta je (voor)? En waar wil je naartoe? Heb ik genoeg informatie? Dan krijg je van mij een offerte. Als de krabbel staat, ga ik voor jou aan de slag en krijg je een compleet uitgewerkt script. We finetunen dit samen. Akkoord? Dan ga ik creëren in samenwerking met jou.

“The world is full of magnificent and positive stories. Let’s share yours!”
Wie ik ben

Ik ben Douglas Robson uit Roermond. Zoals je misschien al vermoedt, heb ik Engelse roots. Toch voel ik me 100% Nederlander. Bedrijfsfilms maak ik al vele jaren. En inmiddels heb ik mooie projecten voor verschillende bedrijven in heel Nederland afgerond. Dat is de korte versie van wie ik ben. Ik vind het namelijk veel te leuk om elkaar face-to-face beter te leren kennen. Agree?

Crew

Een perfect eindresultaat verzorg ik bij kleinere opdrachten prima zelf. Ook voor een grote opdracht draai ik mijn hand niet om. Met een professionele crew pak ik die klus aan.

Coen Leuven
Coen Leuven
Lighting, Camera, Composer
Lars Henderiks
Lars Henderiks
Sound